Ingredients (per a 30 cocarrois de 15 cm):
Farciment:
Bledes: 450 gr.
Col-i-flor: 180 gr
Cebes tendres: 55gr
Pebre bo: 2 gr
Oli d'oliva: 70 gr
Un poc de sal: 3 gr.
Pebre bord: 6 gr
Panses: 248 gr
Pasta:
Oli girasol: 200 gr
Saïm: 190 gr
Aigua: 215gr
Farina: 1070 gr (ajustar la farina perquè la pasta quedi lligada i "elàstica")
Preparació
Tallar la verdura molt petita (especialment la col-i-flor) i trempar-la.
Preparar la pasta amb el saïm fos (deixar part de la farina per anar ajustant al final segons el tacte necessari).
Encalentir el forn (elèctric sense turbo) a 150 ºC mentres es prepara una fornada de cocarrois.
Anar fent boles d'uns 55-60 grs cada una, i extendre-les fent un cercle de 15 cm de diàmetre aprox.
Posar el farciment que permeti tancar el cocarroi. Fer les voreres. Foradar la capa de dalt amb una forqueta, per exemple.
Enfornar durant uns 40 minuts (vigilant que no es cremin).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada