Endívies bullides
En una palangana amb mantequilla, s'enrotlla cada endívia en una tallada de formatge i una de cuixot dolç, es cobreixens amb beixamel i posar-les al forn
Alvocat
S'han de partir els alvocats anant alerta i buidar-los un poc. Es pica la lletuga i es mescla amb les gambes i salsa rosa a la qual s'afegiran unes gotes d'un bon conyac
Per a canapès
Olives negres sense òs. Es piquen amb anxoves i tàperes i se li afegeixen unes gotes d'oli d'oliva
En una palangana amb mantequilla, s'enrotlla cada endívia en una tallada de formatge i una de cuixot dolç, es cobreixens amb beixamel i posar-les al forn
Alvocat
S'han de partir els alvocats anant alerta i buidar-los un poc. Es pica la lletuga i es mescla amb les gambes i salsa rosa a la qual s'afegiran unes gotes d'un bon conyac
Per a canapès
Olives negres sense òs. Es piquen amb anxoves i tàperes i se li afegeixen unes gotes d'oli d'oliva
Passat per en Josep
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada