Ses receptes de sa padrineta

Recull de receptes, o més ben dit, llistes d'ingredients que ma mare va anar recopilant al llarg dels anys.

dilluns, 30 de juliol del 2012

"Amargos"

400 gr d'ametlles
200 gr de sucre
2 vermells d'ou
Canyella i vainilla
Publicat per Xisco Huguet a 3:15
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: autòcton, menjar dolç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Etiquetes

  • menjar dolç (60)
  • autòcton (30)
  • Bescuit (19)
  • Carn (11)
  • Peix (6)
  • Rubiols (5)
  • peculiar (1)

Arxiu del blog

  • ►  2025 (1)
    • ►  de maig (1)
  • ►  2019 (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’abril (1)
  • ►  2014 (3)
    • ►  de juliol (3)
  • ►  2013 (23)
    • ►  de juliol (19)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de gener (3)
  • ▼  2012 (64)
    • ►  de desembre (15)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  de setembre (6)
    • ►  d’agost (15)
    • ▼  de juliol (26)
      • Crespells (2a recepta)
      • Crespells (1a recepta)
      • "Amargos"
      • Coca de torró
      • Rap amb pebres
      • Llom (o filet) de Nadal
      • Llibre de Llom
      • Coca can Meca
      • Tumbet
      • Espinagada
      • Coca de torró cuit
      • COCA DE NOUS
      • COCA MARIA NADAL
      • Gató Anita
      • Coca albercocs (llauna Paquita)
      • Coca albercocs
      • Ensaimada
      • Recepta Nanin (robiols?)
      • Pudding de coco de na Maria d'Alaró
      • Bescuit de n'Anita
      • Bescuit de na Mari Tere
      • AMETLLES TORRADES
      • RUBIOLS: FRANCISCA
      • RUBIOLS ANITA
      • RUBIOLS ABUELA MARGARITA
      • Marmitako
Tema Picture Window. Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

  • Unknown
  • Xisco Huguet