800 grams bonítol
800 grams de patates
1 ceba grossa
3 dents d'all
4 pebreres verdes
500g de tomàtigues
2 cullerades d'oli
Una vegada llevada la pell i les espines, es talla el bonítol en quadradets, igual que les patates.
Es tallen les pebreres en trossos petits. se pela la ceba i els alls, s'escalden les tomàtigues i s'esmicolen .
Es
calenta la cassola amb oli i s'ofega en ella la ceba i els alls
afegint-hi successivament trossets de pebrera i de tomàtiga, i un gotet
d'aigua
Sense parar de remoure, es deixa reduir
un poc. Llavors, s'hi afegeixen les patates. es tapa i es deixa coure.
Quan falti un poc s'hi fiquen els trossos del peix, que bulliran durant
deu minuts. Comprovarem el gust, que ha de ser un poc picant. Es deixa
reposar cinc minuts amb el foc apagat
Passat per en Josep
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada