dimecres, 11 de juliol del 2012

Marmitako

 Ingredients 4 persones

800 grams bonítol
800 grams de patates
1 ceba grossa
3 dents d'all
4 pebreres verdes
500g de tomàtigues
2 cullerades d'oli

Una vegada llevada la pell i les espines, es talla el bonítol en quadradets, igual que les patates. 
Es tallen les pebreres en trossos petits. se pela la ceba i els alls, s'escalden les tomàtigues i s'esmicolen .

Es calenta la cassola amb oli i s'ofega en ella la ceba i els alls afegint-hi successivament trossets de pebrera i de tomàtiga, i un gotet d'aigua

Sense parar de remoure, es deixa reduir un poc. Llavors, s'hi afegeixen les patates. es tapa i es deixa coure. Quan falti un poc s'hi fiquen els trossos del peix, que bulliran durant deu minuts. Comprovarem el gust, que ha de ser un poc picant. Es deixa reposar cinc minuts amb el foc apagat
Passat per en Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada