Collir el llom sencer i posar-li sal i pebre bo.
Fermar-lo amb un fil perque quedi com un rodet de pastar més o menys
Posar-lo dins una palangana i posar per damunt i per es costats (al llarg): pastanagues, ceba i tomatiga.
En un murter picar 2 alls, 1 pastilla d'avecrem de pollastre, 1/2 llimona sucada, 1 tassó de vi blanc i un tassó d'oli. Regar es llom amb aquest preparat 1 hora abans de coure, perque vagi collint gust.
Posar el llom al forn durant 1 hora o 1 hora i mitja, donant-li sa volta de tant en tant.
Quan estigui cuit es treu del forn i es posa a una palangana fins que estigui fred. S'embolica amb paper d'alumini i se posa a sa nevera.
Sa resta d'ingredients es passen pes passa-puré.
Per servir-lo, es talla a llesques i es posa a encalentir en el forn i se li posa sa salsa preparada per damunt o d'acompanyament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada