dimecres, 10 de juliol del 2013

Torró de massapà

Ingredients

600 g d'ametlles
400 g de sucre
3 vermells d'ou
1 llimona ratllada
Fruites confitades
Paper de "barba"
Neules

  Preparació:

  Es capola s'ametlla, després es posa es sucre, sa llimona ratllada i es torna a moldre.

  Es mesclen dos vermells d'ou amb un poc de sucre i una cullerada d'aigua teba. Es posa amb s'ametlla i es mescla bé.

  En un motlle posam dues tires de paper per poder treure fàcilment. Es van intercalant capes de pasta (que s'han d'anar premsant) i fruita confitada (3 capes de massapà i 2 de fruita confitada).

  Es treu des motlle, es posen les neules a cada costat i s'unten amb vermell d'ou i llimona.

  S'enforna a foc baix durant 1 hora aproximada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada